Frågor & Svar

Hejhej! Förlåt för att jag är så sjukt seg på att svara på kommentarerna...ska verkligen bättra mig guys
 
Fråga: Jag har bokat språkresa med sts till just torquay nästa sommar. Men jag valde classic, och du säger att de flesta valde internationell. Jag är lite orolig att de kommer vara få i min grupp, men då kanske vi byter till internationell? Vet du hur många ungefär det är i en grupp minst? Jag har inget problem med att hamna i internationell egentligen det är bara att man kanske träffar mer vänner som bor i Sverige och som är lättare at träffa senare. 

Svar: Jag tror faktiskt att det är många som väljer classic också så du ska inte vara rädd för att det blir för få i din grupp och om det skulle bli det så meddelar anatgligen sts dig och så fixar de det. Anledningen till att det bara var internationell i min grupp var för att det bara var vi som åkte det datumet. Och visst det är ju mycket lättare att träffa dina svenska kompisar från resan än till expemel spanjorer men även fast jag valde internationell så var det mest svenskar. Jag vet inte hur många det är minst i varje grupp men i min grupp var vi kanske runt 30-40 pers.Hoppas du får en skitbra resa!
 
Fråga: Var det något du inte du tog med på språkresan som du ångar att du inte tog med? Fick du låna dusch handduk oså av värdfamiljen eller fick du trycka med det själv? Lakan och örngott?
 
Svar: Asså det vra faktiskt inget som jag ångrar att jag inte tog med...om jag ska säga någon sak så var det en naglesax haha. Men jag planerade min packning väääldigt länge innan jag skulle åka så att jag inte skulle glömma något, vilket jag inte gjorde heller. Och om du skulle glömma något så finns ju det mesta att köpa på Primark. Jag tog med mig två handdukar, en till stranden och en till duschen, ifall familjen inte hade någon, vilket min familj inte hade. Lakan och örngott osv får du hos familjen så det behöver du verkligen inte ta med!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0