Natalie kommer!

Hejsan! Idag så kommer Natalie hit för att träffa mig och Asta och hon ska också sova här. Det var ett tag sen nu och det kommer bli jättekul. Imorgon tar vi tåget till Göteborg för att shoppa med våra andra språkresevänner från Trollhättan, så sjukt najs! Det är riktigt kul att vi håller kontakten med så många från resan fortfarande, förhoppningsvis så kommer vi fortsätta göra det. Jag ska också svara på lite frågor snart, ska försöka idag. Ha det bäst, puss!Kommentarer
Postat av: Sofie

Du har säkert redan svarat på den här frågan, men iaf. Hur mycket fickpengar hade du med dig? Hur mycket la du på shopping? Hur mycket hade du med dig hem sen som var över? Och gav dina föräldrar dig alla pengar eller hade du sparat ihop en del själv?
Ska åka till torquay nästa sommar så vill kolla upp lite sånt hör innan :)

Svar: Jag har svarat på din fråga i bloggen :)
None None

2013-10-27 @ 10:49:24
Postat av: elin

amiiiie kan du skicka den där bilden till mig?

2013-10-27 @ 12:56:08
Postat av: Anonym

Vad har du för kamera? Jag ska på språkresa nästa år och vill hinna köpa en kamera innan dess för att sa bra bilder. Ör det mycket tillfälligheter och grejer att ta kort på? Vill ju inte släpa med den i onödan :)

Svar: Jag har svarat på din fråga i bloggen :)
None None

2013-10-27 @ 17:50:53
Postat av: Rebecca

Jag ska åka till torquay nästa sommar, precis efter midsommar. Du verkar verkligen haft en jätte bra resa och skaffat många nya kompisar, och jag är typ rädd för att jag inte kommer få några kompisar när jag åker själv. har du något tips på hur man kan ta kontakt med folk innan? var det många killar där? har hört att det bara är tjejer som åker på språkresa. :)

Svar: Jag har svarat på din fråga i bloggen :)
None None

2013-10-29 @ 14:04:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0