Fått svar!

Jag öppnade min mail och såg att min värdmamma hade svarat! Jag blev jätteglad och hon verkade riktigt trevlig. Hon är 28 år och har två barn och en sambo eller vad man ska kalla det och enlig henne bor de nära stranden och nära stan. Skitnajs! Nu är det snart dags att träffa de, så grymt taggad är jag.Kommentarer
Postat av: Josefin

Hej, jag funderar på att åka på språkresa nästa sommar men jag har problem med att välja vilket ställe jag ska åka till. Har du några tips? Och varför valde just du/ni torquay? :)

Svar: Hej Josefin! Åh va kul att du funderar på att åka på språkresa .Jag och Asta hade ett ganska självklart val när det gällde språkresan, alltså Torquay. Vi eller iaf jag tyckte att det verkade som en mysig sommarstad och man fick också åka till London och kunde även lägga till övernattning i Paris, som vi gjorde. Torquay var också lite billigare än många andra kursorter. Vi kollade också upp vad som fanns i staden, affärer, aktiviteter, läste bloggar osv. Så det tycker jag att du också borde göra, ta reda på info om de kursorterna som du är intresserad av.
Om du är osäker tycker jag att du ska kolla upp om det kommer att vara något möte där de berättar om alla kursorterna nära där du bor och gå dit. Det gjorde vi och det hjälpte mycket, där får man reda på mycket om alla kursorterna! Då kan du jämföra och fråga frågor, jag tycker att det var väldigt bra! Sen beror det ju också lite på vad för slags resa du hade tänkt dig, intensivkurs i England, eller någon mer äventyrlig som coast to coast eller något varmt ställe som Malta? Det kan bara du bestämma haha.

Men det är mina tips, hoppas att det hjälpte lite iaf! Och om du nu är nyfiken på Torquay tycker jag att du ska kolla min blogg lite då och då nu i sommar när jag är där. Jag kommer lägga upp mycket bilder, videos och skriva jättemycket. Så kan du ju se om det verkar bra. Om du undrar något mer så är det bara att skriva :)
None None

2013-06-18 @ 17:50:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0