Om Paris

Jag skrev ett inlägg om Paris i sommras men jag får fortfarande frågor om Paris så jag tänkte skriva ett till inlägg för er som är intresserade! Lite för och nackdelar, vad det kostade osv. :)
 
Jag och Asta valde att lägga till 3 dagar i Paris när vi åkte tilll Torquay. Jag har alltid velat åka till Paris så nu när det bara kostade ca 2000kr tyckte jag att vi lika gärna kunde åka dit också för att se staden, åka till Disneyland oså. Resan till Paris var väldigt roligt och man lärde känna varann lite bättre redan innan man kom till England. Men jag kände också att jag inte riktigt hann uppleva Paris så mycket som jag kanske hade velat. Det blev väldigt stressigt eftersom vi bara hade 3 dagar knappt eftersom vi kom dit vid 12 den först dagen. Man skulle hinna se allt och jag åkte ju även till Disneyland en dag, då får man lägga till ca 400 kr om man ville det. 
 
 
Första dagen så kom vi dit vid 12 har jag för mig. Först åkte vi runt i Paris med en buss och en guide som berättade lite om staden oså. Sen så körde bussen oss till Eiffeltornet och vi fick lite tid där. Efter det så checkade vi in på vandra hemmet, som inte var speciellt fint eller jättefräscht engligt mig men det funkade. Det låg lite utanför själva city så vi tog tunnelbanan överallt nästan. Men det får man räkna med om man är i en storstad för det gjorde vi i London också. 
Vi fick packa upp lite och chilla på rummet en stund och lite senare på eftermiddagen så gick vi till Sacre Couer, typ en jättefin kyrka med en skitstor park. Så fick vi gå runt där själva och kolla. Sen fick vi gå och äta oså.
 
 
Andra dagen åkte jag och till Disney land hela dagen! Det var jättemysigt och väldigt kul. Det var dock väldigt mycket folk. De andra som inte åkte till Disneyland fick fri tid tror jag :)
 
Tredje dagen fick man välja lite själv vad man ville göra. Alla åkte gemensamt till city och jag gick till kärleksbron, shoppade väldigt lite och beskte notre damn. Vi åkte också en båttur på floden Seine. På kvällen åt vi alla på Hard rock Cafe och det var gott. Det ingår i priset. Sen åkte vi buss till Torquay på kvällen. 
 
 
Det var lite snabb fakta om vad vi gjorde i Paris. Det var en kul upplevelse absolut men blev lite besviken på själva staden, kanske för att det var lite tid och ganska dåligt vandrahem. Men om jag fick välja om skulle jag ända valt att åka till Paris. Jag hade med mig 1000kr till Paris och gjorde av med ca 800kr. Det var inte onödigt enligt mig och det är faktiskt ganska billigt med tanke på att nästan allt ingår i priset.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0