Ser ni hur underbart det ser ut?

Hejsan! Har kollat runt på olika videos om Torquay, kollat på bilder från Torquay, lästa bloggar  om Torquay och gått runt i Torquay på google maps. Åh jag bara kollar på dessa videos och drömmer mig bort. Snart blir drömmen sann.♥
 

Mindre än en månad kvar

Det är helt jävla sjukt. I fredags (den 24/5) var det exakt en månad kvar tills jag lämnar Sverige och åker iväg i tre långa underbara veckor. Det "firade" jag genom att laga tacos hemma hos Asta tillsammans med Natalie som vi har fått kontakt med som ska åka samtidigt som oss! Skitmysigt verkligen.
 
Jag vill börja packa redan, är så excited! Allt jag och Asta pratar om är resan haha, det har varit vår dröm så länge nu. Det är också väldigt kul att vi redan har fått nya vänner som är väldigt lika oss! Åh, snart är vi där, på flygplatsen på väg till Paris.
 
jag & natalie

Online möte

Sitter här hemma med mamma och vi lyssnar på en tjej som pratar om info inför resan. Jag bor för långt bort från de städerna där det var möten så anmälde mig till detta istället. Det funkar hur bra som helst! Det är fett coolt att det funkar, det är 100 pers som lyssnar. Men nu ska jag återgå till mötet, ha det bra puss!

Kan tiden gå liiiite snabbare, tack

Hejsan! Jag känner verkligen att det börjar närma sig. Jag har fått kontakt med ännu fler goa tjejer som ska åka och de är hur roliga somhelst! Jag har också läst en massa om resan på my page och det tillkommer fler kostnader i Paris, vilket jag tyckte var dåligt att de inte sa det tidigare men aja, det är värt det! Jag har också börjat planera outfits lite smått hehe, jag kan inte låta bli! Jag har lite panik, hur ska jag få med mig allt? Jag får pressa ner allt haha.
 
Sommar värmen har också kommit till Sverige! Helgen har varit underbar och har legat på stranden det mesta av tiden. Hoppas dock att det regnar här när jag är i Torquay hihi. Jag vill bara fortsätta blogga men har inget mer att skriva om nu haha, så jag antar att vi hörs snart, puss!
 


Hihi




May. 15, 2013

Hej på er! Nu är resan betald och exakt 40 dagar kvar tills vi åker! Jag har också fått kontakt med ännu fler som ska åka, och det gör mig bara ännu mer taggad! Det börjar verkligen sjunka in att jag ska åka först till Paris sen vidare till Torquay och sist London. Det är så sjukt, jag har drömt om de här städerna så länge och det blir snart verklighet. Jag kan inte fatta det än haha. Allt jag vet är att det kommer bli ett minne för livet. I'm out, pusss!




Test time yey

1. Hur gammal är du? 15 år
 
2. Vad har du gjort i dag? träffat amanda och natalie som oxå ska till torquay och nu är ikv har jag varit med mina finaste vänner camilla å asta
 
3. Vilken film såg du senast? pochahontas hahah
 
4. Vem ringde du senast? ma boyfriend i thinkkk
 
5. Är du besatt av någonting? how i met your mother och cola hehe
 
6. Är du rädd för blod? ja, men intä i vampire diaries 
 
7. Beskriv platsen du befinner dig på just nu? i min säng med en gosig camilla
 
8. Vilken färg är dominerande i din garderob? rosa tror jag heh
 
9. När vaknade du i dag? 12 hihi
 
10. Vilken är din favorithögtid? christmasss
 
11. Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu? i new york typ åhåhåh
 
12. Nämn en plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till? me duno
 
13. Hur vill du tillbringa din pension? leva livet på ålderdomshemmet ooch köra runt i en såndär cool sak som penisonärer har
 
14. Vad lyssnar du på just nu? camillas underbara röst haha
 
15. Har du någon gång brutit ett ben?  nepp, vilket är väldigt konstigt haha
 
16. Vilka fem saker du inte vill vara utan i ditt skafferi/kyl? cola, godis hehe, kyckling, jordgubbar, nudlar
 
17. Vad är du på för humör just nu? lite trött men annars perfa
 
18. Snarkar du?nope tyst som en snäcka
 
19. Vilka yrken har du provat på? kiosken i skolan haha
 
20. Vilket stjärntecken är du född i? vattuman
 
21. Vilket är ditt favoritgodis? plopp
 
22. Vad sa du senast? ngt random till camilla jag vette fan jag är trött haha
 
23. Vilket är ditt favorit ämne i skolan? svenska i thinkk
 
24. Vad har du på dig just nu? mjukis
 
25. Vilken är din favoritaffär? Victorias secret typ
 
26. Vad har du för storlek på kläder? 34/36 xs/s
 
27. Vad har du i dina fickor? nåthing
 
28. Vad köpte du senast? en glass hehe
 
29. Om du var fast ensam på en öde ö, vilka tre saker skulle du ta med? mobil, friends och musik 
 
30. Är du morgon- eller kvällsmänniska?  kvällsmänniska 

31. Senaste filmen du såg på bio?
berättlesen om pi

32. Har du blivit sydd någon gång?
 nääää

33. Vad åt du till frukost? kräm

34. Har du någon gång åkt dit för fortkörning? japp på min cykel bruuuuuuuuum 

35. Vart lägger du din mobiltelefon när du sover? på mitt bord

36. Vad var det sista du åt? chocolateee
 
37. Är du blyg? beror på men oftast inte

38. Har du varit med om en bilolycka? nope

39. Vilken är den roligaste träningsformen? fotboll typ elr dans

40. Har du några husdjur? nej typ rädd för alla djur

41. Vill du gifta dig? yes

42. Har du någon gång ringt polisen?naj

43. Har du svenskt ursprung? yes

44. Har du, eller har haft, något smeknamn? amzi typ haha 


Skitbra dag!

Hej på er! Idag har jag och Asta träffat två andra tjejer Nathalie och Amanda, som ska åka till Tourquay via Paris samtidigt som oss! De var i Halmstad så varför inte passa på? Vi mötte de i stan och åt och gick även runt i affärer, skitkul att träffa fler som ska åka! Nästa gång vi träffar de är vi på flygplatsen, hihihi. Längtar så! puss! ♥
 
jag & fina asta


Första doppet!

Hej på er! Idag (iaf i Halmstad) så har det varit skit varmt! Runt 18 grader ungefär, så jag & asta bestämde oss för att åka till stranden för ett dopp. Det var faktiskt inte sååå kallt haha. Det börjar bli vår/sommar nu verkligen och mindre än 50 dagar kvar tills jag åker, livet är ju på topp! Hoppas ni har det lika bra som jag hihi och jag är så excited för att träffa er alla, puss! ♥
 
asta & jag för några dagar sen!


Kände för att uppdatera

Hej på er! Har inte uppdaterat på ett tag så kände att det var dags. I tisdags (tror jag) när det var valborg så hade jag en sjukt bra kväll/natt med asta, hugo och olle (vänner från skolan osvosv) vi kollade på brasan, kollade film, gjorde mat osv, sjukt mysigt! Och nu är det redan helg igen och det är 52 dagar kvar, fattar ni, 52 dagar, helt sjukt. 
 

My Page inloggning!

Hejhej! Igår fick jag ett mail om att min my page inlogging hade kommit, blev så grymt glad! Nu har jag precis varit inne och kollat när jag ska flyga, kollat mitt schema, kollat min värdfamilj och även kollat hur huset som jag och Asta ska bo i ser ut, skitfint! Vi ska bo i ett fint radhus ganska nära havet. Schemat verkar ju också fett bra, vi ska dock vara i gbg klockan 5....Men aja sååååå sjukt taggad är jag nu! Ha det bra, puss!
 


RSS 2.0