Frågor & Svar

FRÅGA: Nu har jag bokat språkresa till nästa år! Jag har kikat in din blogg väldigt ofta för att se hur torquay är, och nu har jag bokat min språkresa dit! Du hade ju med dig dator och kamera som jag förstår det som. Var det nödvändigt, jag vet inte hyr jag kommer göra. Man vill ju ha fina och bra bilder när man kommer hem och min iPhone kamera har bara 3.2 megapixlar, men jag tror inte mamma vill att jag ska ta med mig familjens dyra system kamera eller MacBook. Men kanske kan ta med sig en iPad ju, eller? Jag tänker väldigt mycket på det just nu. Så det skulle vara gulligt om du skrev om datorn oså kom till användning eller låg den bara i resväskan. Jag kan ta med mig min pc, men den är för stor och klumpig!
 
SVAR:  Guuud va kul att du ska till Torquay nästa sommar, det är en underbar stad verkligen d kommer inte ångra dig! Ja jag hade med mig min laptop och min system kamera. Kameran hade jag mycket användning för eftersom jag tar mycket bilder och jag ville ha bra kvalité på bilderna, sen så hade jag ju inte med den varje dag i skolan osv men när vi gjorde utflykter och sånt så kom den till bra användning! Så om du tar mycket bilder och vill ha riktigt fina bilder i tex London och Paris så är kameran bra att ha. Datorn tog jag egentligen bara med mig för att jag ville ladda över bilderna från kameran men jag hann knappt använda den till något annat. Schemat är väldigt tajt så jag hann ju knappt sitta vid datorn så det var ganska onödigt att ta med den enligt mig. Du kan ju blogga via mobilen eller kanske låna värdfamiljens dator och ta med dig ett extra minneskort till kameran om du väljer att ta med den oså. 
 
 
 
FRÅGA: Fanns accessorize i Torquay? asså den affärern ? :)
 
SVAR:  Ja den fanns i Torquay, den låg centralt också om jag inte minns helt fel :)
 
bild från paris
 
FRÅGA: Jag har varit i London flera gånger, men en sak jag aldrig tänkt på, är uttagen samma som i sverige eller är det andra uttag. eanst jag var där hade jag en sånn där stenålders mobil som inte laddar ut förrens efter typ en vecka, men med min iphone vet jag inte. Mamma säger att det är olika, men hur var det där du bodde? jag ska nämnligen till torquay nästa sommar!
 
SVAR: Uttagen i England är INTE likadana som i Sverige så du kommer att behöva en adapter vart du än befinner dig i England. Hoppas du får en skitbra resa, jag är extremt avundsjuk!
 
 
FRÅGA: Var det värt att köpa explore pass tycker du? asså hollister osv som fanns på exeter fanns ju ändå i london, tycker du det var värt att köpa explore pass för shoppingen skull?
 
 
SVAR: Jag tycker verkligen att du borde köpa explorerpass, inte bara för shoppingens skull, men också för att det ingår många roliga aktiviteter förutom shopping. Plus att alla i våran grupp hade explorerpass, det var kanske två som inte hade det och de fick vara med ngn random grupp medans vi gjorde aktiviteter tillsammans, så du borde köpa det!
 
 
FRÅGA:vad hette resturangen? :)
 
SVAR: jag kommer faktiskt inte ihåg...men den låg centralt nära clocktower!
 
en resturang som vi åt på i Paris
 
 
 

Shopping tips i Torquay

♥ PRIMARK är en affär som har skor, kläder, bikinis, smycken, väskor osv och det är sjukt billigt! Det påminner lite om Ullared fast på primark så finns det mer och snyggare kläder till ännu bättre priser. Primark var en av mina favorit affärer och det var där jag spenderade mest pengar. Du kan få en tröja för 3 pund liksom, hur billigt är inte det? Primark finns i Torquay, London (där är det sjukt stort) och även i Exeter som ingick i explorerpass. I Torquay ligger Primark väldigt centralt, jag tror att gatan heter Fleet street.
 
TESCO är en mataffär som har bra priser och där finns det mesta. Deras jorgubbar är väldigt goda ;) Det är väl ungefär som Ica och det är en bra mataffär som ni borde besöka. 
 
POUNDLAND jag önskar verkligen att vi hade poundland i Sverige. Allt kostar 1pund (!!!) läsk, godis, chips ALLT. Där var jag nog inne varje dag och köpte något, det var himelriket för oss fattiga studenter och ni måste bara besöka denna afffär.
 
NEW LOOK en klädaffär som låg väldigt centralt och hade ganska coola kläder med liknande priser som H&M. Det var ganska tjejiga kläder tycker jag men de hade mycket att välja på. I torquay så fanns det två olika new look, en som var lite större och en lite mindre, båda var i stan.
 
RIVER ISLAND en klädaffär som hade lite mer coola kläder, lite blandat. Där var det dock lite dyrare men inte överdrivet. Jag hittade bara ett par jeansshorts (som jag älskar) men de hade många snygga kläder överlag och de hade lite speciellare kläder.
 
THE BODY SHOP tror jag de flesta vet vad det är eftersom det finns i Sverige också. Priserna i Torquay var så mycket lägre än här i Sverige, i sverige så kostar en bodylotion ungefär 160 kr, i torquay kostar det bara 50kr. Så om du vill shoppa sönder bodylotion, duschcreme osv så borde du passa på.
 
BOOTS är en smink affär, egentligen typ ett apotek men de hade en massa produkter, smink, parfymer osv där! Billigare än i Sverige och det fanns mer att välja på också. Jag köpte en maskara och ett puder och jag älskar dem!
 

RSS 2.0